Sportive

Antrenor de top la CSM Târgu-Jiu

CSM Târgu-Jiu a reușit să coopteze un antrenor de top în cadrul secției de fotbal a clubului. Mario Găman a semnat un angajament cu oficialii clubului și se va ocupa de Grupa 2011-2012.

După Sorin Vintilescu, Mario Găman s-a alăturat secției de fotbal a CSM Târgu-Jiu. Este unul dintre cei mai apreciați antrenori de fotbal din Gorj. A avut oferte concrete în această vară, după ce a părăsit banca echipei Pandurii, dar a ales să rămână la Târgu-Jiu, să colaboreze cu CSM, încântat de proiectul fotbalistic juvenil.

Mario Găman a avut posibilitatea să lucreze la cel mai înalt nivel, atunci când Victor Pițurcă l-a cooptat în staff-ul său la echipa Al Ittihad, echipă cu care, în anul 2006, a ajuns în Liga Campionilor Asiei. Mario spune despre Victor Pițurcă că este mentorul său, de la care a învățat multe. Cunoștințe pe care, apoi, le-a pus în practică ca antrenor principal la Gilortul Târgu Cărbunești, echipă pe care a reușit să o aducă pe linia de plutire și să evite retrogradarea. Apoi, a scris istorie la CSO Filiași, echipă cu care a fost foarte aproape de a promova în Liga 2, și cu care a eliminat echipe din Liga 1 în Cupa României. A dus echipa din Filiași în primele opt echipe din țără, în sferturile de finală ale Cupei României.

A venit apoi la Pandurii, echipă la care a activat ca jucător, fostul mijlocaș fiind convins că poate să pună umărul la revenirea echipei gorjene. S-a implicat total la echipă, a schimbat în bine jocul formației gorjene, ceea ce a făcut ca publicul din Târgu Jiu să revină la stadion, alături de echipă. A fost însă nevoit să renunțe la banca tehnică a formației Pandurii din cauza incertitudinii de la club.

Echilibrat și dedicat meseriei sale, Mario Găman merge însă mai departe și este hotărât să-i învețe pe cei mici tainele fotbalului, așa cum face de ani buni acest lucru. Și foarte important, vrea să facă acest lucru, acasă, la Târgu Jiu.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here