Ultima Ora

10:23 Târgu-Jiu: Au intrat în casa unei femei și i-au bătut tatăl

Trei bărbați din Târgu-Jiu au fost reținuți, sâmbătă, după ce au intrat în casa unei femei, au amenințat-o cu bătaia și chiar l-au lovit pe tatăl acesteia.

”La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, situat în localitate, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, ocazie cu care au amenințat-o, pe aceasta și pe tatăl său, cu acte de violență, iar unul dintre bărbați, de 47 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui femeii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare și violare de domiciliu. În urma continuării cercetărilor, față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj” a comunicat IPJ Gorj.

Comment here