Ultima Ora

10:23 Fiul şefei Judecătoriei Novaci, eliberat din Penitenciarul Craiova

Mihai Dafinescu, fiul președintelui Judecătoriei Novaci, trimis în judecată, la începutul acestui an, după ce, în vara anului trecut, s-a urcat băut la volan, a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului, a ieșit din Penitenciarul Craiova, după 7 luni de arest.

Judecătorii Tribunalului Dolj au admis, vineri, 2 aprilie a.c., cererea formulată de Mihai Dafinescu de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătoria Craiova îi respinsese solicitarea, în urmă cu o săptămână. Conform gorjonline.ro, judecătorii i-au impus lui Dafinescu să nu părăsească imobilul care aparține unui bărbat din comuna Crasna, adică acesta nu a fost plasat în arest la domiciliul său din orașul Novaci, comun cu cel al mamei sale.

Mihai Dafinescu a fost inculpat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Conform anchetatorilor, la jumătatea lunii august 2020, în jurul orei 22:10, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului un autoturism marca BMW pe strada Dumbrava din oraşul Novaci, din direcţia DJ 665 către strada Bălani, Dafinescu a accidentat mortal o femeie care se deplasa în afara părţii carosabile, pe partea stângă, în sens contrar faţă de direcţia de mers a autoturismului, şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. 

Comment here