Ultima Ora

10:37 Femeie din Târgu-Jiu, dată dispărută

UPDATE 12:52: Femeia a revenit la domiciliu.

Vineri, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 51 de ani, din localitate, despre faptul că, concubina sa Holtea Porumbița, de 55 ani, cu același domiciliu, a plecat de la domiciliu, în cursul nopții, și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime cca. 1,65 m, greutate aproximativă 80 kg, păr negru lung până la umeri, ochi căprui, față rotundă, ten măsliniu, constituție corpolentă, nu prezintă semne particulare. La data plecării, Holtea Porumbița era îmbrăcată cu o geacă tip cojoc de culoare neagră, bluză neagră, fustă neagră lungă până la glezne, în picioare purta o pereche de papuci de piele negri, mărimea 37, iar pe cap un batic negru.

În cauză s-a dispus punerea în urmărire a femeii, fiind desfășurate activități specifice pentru identificarea sa. Cei care pot oferi detalii care să ajute la identificarea persoanei dispărute sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Comment here