Ultima Ora

10:23 Doi soți din Țânțăreni, amendați și băgați în carantină

Soț și soție din comuna Țânțăreni, amendați cu 1000 de lei și băgați în carantină, după ce n-au respectat măsura autoizolării la domiciliu. Autoritățile au aflat de cei doi în urma unui scandal. Un tânăr de 19 ani a sunat la 112 și s-a plâns că a fost agresat fizic de soții respectivi.

”La data de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Țânțăreni, cu privire la faptul că a fost agresat fizic. La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe un teren viran din comuna Țânțăreni, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un bărbat, de 47 de ani, din comuna Țânțăreni. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul și soția acestuia, de 45 de ani, care a fost de față la conflict, figurau în autoizolare la domiciliu, nerespectând această măsură. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind introduși într-un centru de carantină” a informat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here