Ultima Ora

10:22 Trei gorjeni, încarcerați în Penitenciarul Târgu-Jiu

Trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au pus în aplicare polițiștii gorjeni, joi, 23 iulie. Au ajuns după gratii trei bărbați din Bălești, Bărbătești și Crușeț.

”La data de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu-Jiu, pe numele unui tânăr, de 26 de ani, din comuna Bălești, condamnat prin sentința penală a Judecătoriei Târgu-Jiu, la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești – Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secția 8 Poliție Rurală Stoina, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu-Cărbunești, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Bărbătești, condamnat la o pedeapsă de 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot în cursul zilei de joi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secția 8 Poliție Rurală Stoina, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Gorj, pe numele unui bărbat, de 51 de ani, din comuna Crușeț, condamnat la o pedeapsă cu închisoare de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii asimilate infracțiunilor de corupție.

Cei trei bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Târgu-Jiu” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here