Ultima Ora

10:22 Tânără din Târgu-Jiu, acuzată de comiterea mai multor furturi din locuințe

O tânără din Târgu-Jiu este acuzată de comiterea mai multor furturi din locuințe din municipiu. Conform Poliției, femeia, de 28 de ani, ar fi sustras bunuri, anul trecut și-n acest an, din locuințele a 6 persoane.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Investigații Criminale, în urma activităților desfășurate au identificat o tânără, de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că, în perioada 3-6 august a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei femei, de 34 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, creând un prejudiciu de 35.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

De asemenea din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada iunie-iulie a.c., femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele a două femei, de 36 și 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Totodată, din cercetări s-a mai stabilit că în nopțile de 21/22 aprilie 2019, 30/31 mai 2019 și 10/11 noiembrie 2019, femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here