Ultima Ora

10:22 Şoferul care a provocat accidentul în care doi poliţişti au fost răniţi, reţinut pentru 24 de ore

Şoferul care nu a acordat prioritate, vineri, autospecialei Poliţiei aflată în misiune, doi poliţişti fiind răniţi, a fost reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre un târgujian de 66 de ani, care a fugit de locul accidentului produs pe Calea Bucureşti, fiind prins în Vâlcea.

„La data de 16 Septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, față de bărbatul, de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente” informează, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Doi polițiști gorjeni au fost răniți, vineri, după ce un șofer nu a acordat prioritate, deși mașina de Poliție semnaliza că are o urgență. Autospeciala marca BMW, în valoare de peste 30.000 de euro, intrată de curând în dotarea Poliției Gorj, a fost serios avariată.

Comment here