Ultima Ora

10:22 Nuntă în familia lui Potârcă

A fost nuntă mare, joi seara, în cartierul Meteor din Târgu-Jiu. Nepotul fostului candidat la prezidențiale Ninel Potârcă s-a căsătorit cu o fată din Sebeș. Conform gorjexpress.ro, un echipaj de poliție a fost prezent la fața locului, pentru a se evita potențiale răfuieli între nuntași, dar și pentru că au existat persoane care ar fi dorit să împiedice nunta, fata fiind dorită și de un alt băiat.

Nuntă a fost una cu fast, organizată la cort. Au participat în jur de 130 de persoane, iar seara tinerii miri au tăiat panglica la o locuință nouă, oferită cadou de nuntă de părinții lui Robert Potârcă. Fata a purtat la gât o salbă cu bani mari de aur și o rochie plina cu cristale Swarovski. Zeci de mașini luxoase au parcat în Meteor pentru nunta celor doi.

În urmă cu două luni, Constantin Ninel Potârcă se plângea că urmează să fie evacuat din palatul de pe Meteor. Statul i-a executat proprietatea pentru a recupera din datoriile de aproape 20 de milioane de euro.

Acum mai bine de un deceniu, Potârcă era un prosper om de afaceri. Avea mai multe firme care se ocupau în special de colectarea fierului vechi. Era şi preşedinte al Patronatului Oamenilor de Afaceri Romi din România. Așa că în 2009 şi-a încercat norocul la Preşedinţia României, dar n-a strâns prea multe voturi. În anii care au urmat a fost cercetat în mai multe dosare și a fost condamnat la zece ani de închisoare, din care a executat mai bine de jumătate.

Comment here