Ultima Ora

10:22 Bărbat din Turburea, MORT după ce a căzut pe scări

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Turburea, a decedat după ce a căzut pe scările unui bloc din Rovinari. Conform unui comunicat IPJ Gorj, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice.

”Luni, 27 aprilie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 43 de ani, din orașul Rovinari, despre faptul că o persoană de sex masculin a căzut pe scările unui bloc din localitate. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că persoana în cauză ar fi un bărbat, de 46 de ani, din comuna Turburea, care a fost găsit decedat la parterul blocului.

Bărbatul fusese în vizită la domiciliul unui localnic, de 57 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar când acesta a intenţionat să plece la locuinţa sa, ar fi căzut în mod accidental pe treptele scărilor blocului, iar, în urma impactului, a decedat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă” a transmis Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here