Ultima Ora

10:22 Alți doi bărbați din Neamț, reținuți în dosarul furtului a 44.000 de euro, din orașul Tismana

IPJ Gorj anunță că încă doi bărbați au fost reținuți în cazul furtului de la Tismana. Fapta s-a produs în luna decembrie, iar tânărul, reținut pe 16 ianuarie, acuzat că ar fi autorul acestei infracțiuni, ar fi avut și complici.

Tânărul, acuzat că a furat 44 de mii de euro din casa tatălui vitreg, are 25 de ani și este din județul Neamț. Furtul s-a întâmplat în preajma sărbătorilor de iarnă, când acesta a venit să-și viziteze familia din orașul Tismana. A găsit banii pe care tatăl său vitreg îi obținuse în urma vânzării unei case și i-a furat. Poliția Gorj comunică, însă, că n-a acționat singur, ci împreună cu alți doi bărbați din Neamț.

”La data de 22 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-o cauză penală aflată în lucru, privind sustragerea sumei de 44.000 euro, dintr-o locuință din orașul Tismana și au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri, de 24 respectiv 37 de ani, ambii din judeţul Neamţ, pentru documentarea activității infracționale. Cu această ocazie, polițiștii au pus în executare mandatele de aducere emise de organele de cercetare penală, pe numele tinerilor, aceştia fiind conduşi la sediul la sediul I.P.J. Gorj, pentru cercetări. În baza probatoriului administrat, a reieșit faptul că cei doi ar fi participat cu tânărul de 25 de ani (reținut pentru furt, la data de 16 ianuarie a.c.), la săvârșirea furtului banilor, cei în cauză fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here