Ultima Ora

10:22 Accident mortal produs cu autoturismul unui primar gorjean

Un bărbat de 62 de ani, pieton, a murit, azi noapte, în satul Șiacu al comunei Slivilești, după ce a fost lovit de un autoturism. Şoferul a fugit de la locul faptei.

Din primele informații, bărbatul a ieșit din curtea casei sale și a fost lovit în plin de un autoturism Range Rover. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a parcat autoturismul în curtea primarului comunei, Sorin Bucurescu. Oamenii din zonă spun că autoturismul aparține primarului și a fost adus, relativ recent, din străinătate. Sâmbătă dimineața, primarul Bucurescu a spus că se află la declarații și că la volanul mașinii se afla o cunoștință de-ale sale.

„La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivilești. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești care se afla în stare de inconștiență.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Șiacu, calitate de pieton, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroșat de un autoturism, care, după producerea evenimentului, a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea autorului și stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului” transmite Poliţia Gorj.

Comment here