Stirile ZileiTârgu-Jiu

Un nou şef la Edilitara. Romanescu: Sunt convins că rezultatele muncii se vor vedea curând

Fostul inginer Hidroelectrica, Adrian Dăianu, conduce, începând de duminică, societatea Edilitara Public SA, aflată în subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu. Fostul director Alexandru Zaharia va rămâne în echipa de conducere, susţine primarul Marcel Romanescu.

„Adrian Dăianu este un specialist căutat de mari companii autohtone dar și din afara țării și are o carieră impresionantă. În echipa care coordonează activitatea societății rămâne domnul Alexandru Zaharia, un om cu o experiență vastă, a cărui activitate este foarte apreciată. De asemenea, profesorul universitar doctor Dorel Chirițescu este noul președinte al Consiliului de Administrație al Edilitara. Vom avea un volum uriaș de lucrări la Târgu-Jiu și ne bazăm pe societatea Edilitara, a cărei activitate o vom susține așa cum am făcut-o și până acum. Urez echipei de conducere și membrilor consiliului de administrație succes în activitate și sunt convins că rezultatele muncii lor se vor vedea curând!” a declarat Marcel Romanescu.

Informaţii privind înlocuirea lui Zaharia cu Dăianu circulă de câteva săptămâni. https://www.radioinfinit.ro/zaharia-inlocuit-cu-daianu-ce-spune-romanescu/

Comment here