Ultima Ora

10:21 Tânăr din Vladimir, fără permis și băut la volan

Un tânăr, de 22 de ani, din Vladimir s-a suit la volan, fără permis și aflat sub influența băuturilor alcoolice. Ba mai mult, polițiștii au găsit mai multe nereguli și la mașina pe care o conducea, una dintre ele fiind aceea că numerele de înmatriculare montate aparțineau unui alt autoturism.

Miercuri, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au depistat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vladimir, în timp ce conducea, un autoturism, pe DJ 661 Bărbătești, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

După verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că autoturismul este înmatriculat în Finlanda, însă certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost reținute pentru lipsă asigurare de răspundere civilă auto și ITP expirat, iar numerele de înmatriculare montate pe acesta, corespund unui alt autoturism.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here