Ultima Ora

10:21 Ponta nu mai merge în campanie electorală. Îşi face TESTUL

Victor Ponta anunţă că nu va mai ieși pe teren în campanie electorală. Duminică se va testa pentru COVID-19 iar, până la primirea rezultatului, nu va mai participa fizic la acţiuni de campanie.

Anunţul liderului Pro România vine după ce candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, medicul Aurelia Ţaga, cu care s-a întâlnit recent, a fost diagnosticată ca fiind infectată cu noul coronavirus.

”Deşi am respectat toate regulile de protecţie, avamd în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică, în Bucureşti, voi face din nou testul Covid-19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie. Multă sănătate şi mult succes candidaţilor PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a anunţat, vineri, că a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ţaga declara că, deocamdată, este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apărea în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului, Cosmin Necula, fără mască, însă, afirma că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here