Ultima Ora

10:21 La volan fără permis, la 60 de ani

Marți, polițiștii din Motru au oprit în trafic, pe DN 67 Ploștina, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din Ploștina, care avea exercitarea dreptului de conduce autovehicule suspendată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

Tot marți, polițiștii din Târgu-Cărbunești au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un tractor, pe DJ661 Săulești, fără a fi înmatriculat sau înregistrat în circulație și fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în urma verificărilor s-a stabilit că deține permisul de conducere valabil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat, pe drumurile publice, totodată fiind luată măsura  reținerii permisului de conducere.

Comment here