Ultima Ora

10:21 Bărbat din Slivilești, cercetat după ce a furat glet și o bormașină

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Slivilești este acuzat c-ar fi sustras mai multe materiale de construcții dintr-o clădire de pe raza localității.

”La data de 17 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către un tânăr, de 27 de ani, din comuna Slivilești, reprezentant al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe materiale de construcţii şi unelte dintr-o clădire de pe raza localității Slivileşti.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul zilelor de 14 și 15 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras din incinta clădirii mai multe materiale de construcţii şi unelte, respectiv 7 saci de glet, 3 saci de multibat, 50 colţare de tablă şi o bormaşină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de săvârșirea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate” a comunicat Poliția Gorj.

Comment here