Ultima Ora

10:20 Scandal cu săbii şi cuţite în Meteor. Familie ameninţată în urma vânzării unei maşini

Cinci gorjeni au intrat cu forța, înarmați cu săbii și cuțite, în curtea locuinței din Târgu-Jiu a unui bărbat. Conflictul, ce pare a fi o reglare de conturi, a degenerat.

„În cursul zilei de ieri, polițisti din cadrul Politiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizati prin apelul 112, de un bărbat, din localitate, despre faptul că, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică al Politiei Municipiului Târgu-Jiu şi o grupă de intervenție din cadrul IJJ Gorj, constatând faptul că 5 persoane, cu vârste între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și Târgu-Jiu ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu-Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unui autoturism, acesta şi familia sa au fost ameninţaţi. În timpul conflictului, unul dintre agresori i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei.

Toate persoanele în cauză au fost conduse la sediul politiei, în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor exacte ale comiterii faptelor. În cauză polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Târgu-Jiu” se arată într-un comunicat remis de IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here