Ultima Ora

10:20 Rovinari: O tânără cu probleme psihice a furat o mașină și a avariat alte trei autoturisme

O tânără din Rovinari, cu probleme psihice, a furat o mașină și a provocat un accident pe raza orașului, în care au fost avariate alte trei autoturisme.

Polițiștii din Rovinari au fost sesizaţi, marți, de un bărbat de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin i-a sustras autoturismul care se afla staționat pe strada Prieteniei din Rovinari, cu cheile în interior. La scurt timp, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză. Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior, persoana a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

Comment here