Ultima Ora

10:20 Reținut pentru contrabandă. A tras cu arma procurată ilegal din Grecia

Un bărbat, de 53 de ani, din Logrești, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, având asupra sa o armă de vânătoare, s-ar fi dus în vizită la un vecin, acesta insistând să plece din curtea sa cu arma, iar în momentul plecării, la poarta imobilului situat în comuna Logrești, ar fi tras un foc de armă în aer, după care a plecat la domiciliu.

Polițiștii au identificat la domiciliul acestuia, arma de vânătoare calibrul 12, un cartuș calibrul 12, cu capsa nepercutată și elementele ale unui tub cartuș percutat, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, arma ar fi fost procurată din Grecia și nu deține documente de proveniență, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

Comment here