Ultima Ora

10:20 Accident la Preajba. Bărbat de 71 de ani, rănit

Accident, produs, miercuri, în cartierul Preajba din Târgu-Jiu de un bărbat, de 57 de ani, din Tismana, care nu avea dreptul de a conduce autoturisme pe teritoriul României. Un alt bărbat, de 71 de ani, a fost rănit și a ajuns la spital.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, de 57 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, ar fi efectuat viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din direcția opusă de către un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat, de 71 de ani, din comuna Scoarța, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, bărbatul de 57 de ani, nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, acesta deţinând permis de conducere care ar fi fost eliberat de autorităţile australiene.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei.

Comment here