Ultima Ora

10:19 Târgujian sechestrat și bătut. Autorii, după gratii

Un tânăr din Drăguțești va fi prezentat, astăzi, procurorilor, după ce polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Este acuzat că, în seara de 1 februarie, împreună cu alt tânăr, din Târgu-Jiu, ar fi bătut o altă persoană după ce au luat-o cu forța de pe un bulevard din municipiu.

”La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj, un tânăr de 25 de ani, din comuna Drăguțești, care se sustrăgea cercetărilor, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Acesta, în seara de 1 februarie a.c., împreună cu un alt tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, ar fi luat cu forța un târgujian de aceeași vârstă, în timp ce acesta se afla pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate și ar fi exercitat acte de violență împotriva sa.

Față de tânărul de 28 de ani, care este bănuit că ar fi participat la săvârșirea faptelor de lovire și lipsire de libertate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul IPJ Gorj au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerii în arestul IPJ Gorj, la data de 22 martie a.c.. Astăzi, polițiștii îl vor prezenta pe tânărul de 25 de ani, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție din Gorj.

Comment here