Ultima Ora

10:19 Tânăr de 18 ani, din Rovinari, reținut pentru furt de biciclete

La data de 9 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără, de 27 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au sustras două biciclete, din fața unui magazin, de pe raza localității Roșiuța.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, ocazie cu care, din verificări, s-a stabilit că trei persoane de sex masculin ar fi sustras două biciclete din fața magazinului și ar fi plecat cu acestea pe DN 67, în direcția Târgu-Jiu. După aproximativ 500 de metri, unul dintre cei trei, respectiv un tânăr de 17 ani, din orașul Rovinari, a fost imobilizat de proprietarii bicicletelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea celorlalte două persoane care au reușit să se sustragă.

În urma continuării cercetărilor, în cursul zilei, au fost identificați și ceilalți doi participanți la infracțiunea de furt în persoana a doi tineri de 16 și 18 ani, ambii din orașul Rovinari. Față de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, iar față de ceilalți doi cercetările continuă în stare de libertate. Bunurile au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Astăzi, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

Comment here