Ultima Ora

10:19 Romanescu: Gunoiul iese mereu la suprafață

Primarul Târgu-Jiului, critici la adresa fostului șef Polaris, Luis Popa, pe pagina de socializare, în contextul scandalului deșeurilor care a apărut în județ.

Luni, chiar un coleg de-ai lui Popa din PSD, primarul comunei Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, și-a exprimat public nemulțumirea după ce operatorul nu a ridicat, vinerea trecută, deșeurile din localitate. Popescu a acuzat că Popa și un reprezentant Supercom i-au cerut să majoreze tarifele.

”Nu poți să sari dintr-o barcă în alta, să schimbi funcții și să speri că oamenii uită cu ce te-ai ocupat în ultimii ani. Nu poți arunca vina în ograda unor primari, în condițiile în care ai condus atâta amar de vreme societatea Polaris. Și nu o spun eu, o spune colegul de partid al persoanei în cauză. Nu vreau să arăt vinovați! Subliniez doar că gunoiul iese mereu la suprafață” a reacționat Romanescu, pe Facebook.

Comments (1)

  1. Ai putintica rabdare dom primar, sa puna mana pe groapa de gunoi Ciuclea& Poa, atunci sa vezi ce smecher devine Popa. oare cata spaga ia Popa de la Ciuclea?

Comment here