Ultima Ora

10:19 Deși bătută de concubin, a refuzat ordinul de protecție

O femeie, de 34 de ani, din comuna Stănești a refuzat ordinul de protecție împotriva concubinului, de 63 de ani, din Rovinari, deși a fost agresată de individ.

Joi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 34 de ani, din comuna Stănești, despre faptul că a avut un conflict cu concubinul său. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, apelanta ar fi fost agresată de concubinul său, de 63 de ani, din orașul Rovinari.

Persoana vătămată a refuzat să se deplaseze la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și nu prezintă urme vizibile de violență, dar a depus plângere împotriva bărbatului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, dar nu au emis un ordin de protecție provizoriu, întrucât victima a refuzat emiterea acestuia.

Comment here