Ultima Ora

10:19 CSM Târgu Jiu – CSM Galați, astăzi, ora 16:00- LIVE pe FRBTV

CSM Târgu-Jiu va juca, astăzi, la Timișoara, cel de al doilea meci din cadrul turneului 8 din Liga Națională, cu CSM Galați. Meciul este programat pentru ora 16.00. Confruntarea poate fi urmărită pe canalul Federației Române de Baschet, FRBTV, anunță csmtargujiu.ro.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu-Jiu au parte de un meci extrem de important în compania echipei CSM Galați. Cele două echipe sunt despărțite de doar un punct în clasament. CSM Galați a acumulat 18p, iar CSM Târgu-Jiu este la cota 17p. Gorjenii vor cu orice preț victoria, un succes ar însemna enorm în economia finală a clasamentului.

Neparticiparea echipei CSM Oradea la acest turneu a dat peste cap programul echipelor. CSM Târgu-Jiu pare ușor dezavantajată. CSM Galați a jucat în prima zi a turneului, pe 14 martie, contra celor de la CSM Timișoara, meci pierdut de gălățeni, scor 57-74. Gălățenii au avut, ieri, o zi de pauză, în timp ce gorjenii au jucat cu SCM Timișoara. Deși duelul cu CSM Galați a fost programat inițial pentru 17 martie, meciul se va juca astăzi, de la ora 16.00.

”Urmează un nou meci foarte dificil, în special din punct de vedre fizic. Jucăm în mai puțin de 24 de ore de la meciul cu Timișoara, iar Galațiul este o echipă agresivă și atletică. Sper să ne recuperăm cât mai bine, iar la ora meciului să putem presta un joc mai constat pe toată durata lui” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Comment here