Ultima Ora

10:18 Tânăr din Baia de Fier, acuzat de evadare

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, aflat în arest la domiciliu, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni, pentru că nu a s-a prezentat la instanță la termenul stabilit.

”La data de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către Judecătoria Novaci, cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu, nu a respectat itinerariul de deplasare stabilit de polițiști, în sensul că nu s-a prezentat la instanța de judecată la termenul stabilit.

În continuarea verificărilor efectuate, tânărul a fost căutat la domiciliu, nefiind găsit, iar cu ocazia activităților desfășurate, acesta a fost identificat de către polițiști și jandarmi din cadrul IJJ Gorj, pe raza localității Baia de Fier.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Novaci pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, polițiștii luând măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj” a comunicat Poliția Gorj.

Comment here