Ultima Ora

10:18 Reținut de polițiști după ce s-a bătut în sala de pariuri

Un bărbat de 32 de ani, din satul Pojogeni al orașului Târgu-Cărbunești, a fost reținut pentru 24 de ore și plasat sub control judiciar, după ce, duminică seara, s-a bătut cu o altă persoană, într-o sală de pariuri din oraș, iar persoana respectivă a ajuns la spital.

”Ca urmare a conflictului care a avut loc în seara zilei de 17 martie a.c., la o agenție de pariuri din Târgu Cărbunești, soldat cu rănirea unui bărbat de 56 de ani și reținerea unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, menționăm faptul că față de cel din urmă, a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice” informează Poliția Gorj.

Duminică seara, cei doi bărbați s-au luat la bătaie într-o agenție de pariuri din orașul Târgu-Cărbunești. Aceștia s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele în zona corpului și a feței. În urma conflictului, bărbatul în vârstă de 56 de ani, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ulterior, cercetările fiind continuate și sub aspectul infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma activităților desfășurate de polițiști, față de bărbatul de 32 de ani, a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.