Ultima Ora

10:18 PSD Gorj acuză ”atacuri încărcate de ură și frustrare” lansate de reprezentanți ai PNL Gorj

PSD Gorj acuză, într-un comunicat de presă, ”atacuri încărcate de ură și frustrare lansate de anumiți reprezentanți ai PNL Gorj la adresa conducerii PSD”, după anunțul privind obținerea licenței pentru grupul 5 al Termocentralei Rovinari.

Liberalul Daniel Burlan, președintele Directoratului CE Oltenia, a afirmat, săptămâna trecută, după ce liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a anunțat obținerea licenței că astfel de declarații nu fac bine colectivului companiei.

„Nu aș vrea să comentez prea mult aceste declarații pe care le fac politicienii, dar nu fac bine colectivului din Complexul Oltenia. Acțiunile Directoratului sunt unitare, asumate de întreaga echipă. În 2019, s-a încercat să se facă curățenie în SEN. Sistemul înregistra aproape 30 de mii de MW putere instalată. A vrut să se curețe de capacitățile care nu mai sunt funcționale, care sunt dezafectate. S-au inventariat toate. Grupul 5, nefiind în funcțiune, ANRE a spus că ne dă licența când îl punem în funcțiune și s-a retras licența pentru grupul 5. E bine că avem licență la ora aceasta. Am văzut o declarație care nu face bine colectivului”, a declarat Burlan, la GorjOnline.

În replică, social-democrații spun că secretarul de stat Constantin Ștefan a fost primul care a semnalat absența licenței pentru grupul 5, modernizat în ultimii 8 ani.

”Primul care a sesizat acest aspect a fost secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, care a comunicat situația președintelui PSD Gorj, Mihai Weber. În timp util, domnul Mihai Weber a discutat cu conducerea ANRE și cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, respectiv cu președintele Directoratului, Daniel Burlan, și Marius Negru, membru al Directoratului companiei. Conducerea ANRE a înțeles urgența acestui demers, iar a doua zi domnul Mihai Weber, împreună cu domnii Ionel Ilie și Marius Negru, reprezentanți ai Complexului Energetic Oltenia, au fost prezenți la sediul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul  Energiei, unde s-a și depus documentația pentru emiterea licenței de funcționare pentru Grupul 5” arată PSD Gorj.

Și consilierul județean PNL Constantin Popescu a comentat în urma unei postări a social-democratului Constantin Ștefan.

Comments (1)

  1. ,,,,,,,,,,,,,,, Poza este putin mai importanta decat comparativ cu ce se face,, ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mai nebunilor din compartimentul de presa al PSD, ce ati vrut sa spuneti? In traducere libera ce inseamna?

Comment here