Ultima Ora

10:18 Primul turneu din 2021 al handbalistelor lui Andrieș

Echipa de handbal feminin CSM Târgu-Jiu va juca, pe teren propriu, în cadrul turneului 2 din Seria B a Diviziei A. Este primul turneu din 2021 pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache. CSM Târgu-Jiu se va confrunta cu CSU Timișoara, CSM Deva și CSU Oradea. Gruparea gorjeană, care este liderul Seriei B, are ca obiectiv promovarea în Liga Florilor, conform csmtargujiu.ro.

După turneul din Campionatul Naţional, destinat junioarelor 3, desfăşurat în perioada 3-7 februarie, Sala Sporturilor din Târgu Jiu este, din nou, gazdă pentru handbalul feminin. Între 11 şi 14 februarie, la Târgu-Jiu, se dispută meciurile turneului 2 din Seria B a Diviziei A. Primul turneu din Seria B s-a desfăşurat la Sf. Gheorghe, acolo unde senioarele de la CSM Târgu Jiu au înregistrat patru victorii din tot atâtea meciuri. Formaţia noastră este liderul Seriei B, cu 12p.

Liviu Andrieş speră ca jucătoarele sale să fie extrem de motivate pentru acest turneu pe care echipa gorjeană îl dispută pe teren propriu. Din păcate, suporterii şi iubitorii de handbal nu vor avea acces în tribune.

Pentru elevele lui Liviu Andrieş, turneul de la Târgu-Jiu este o bună oportunitate de a-şi consolida prima poziţie în clasament. Primul adversar al echipei gorjene este CSU Timişoara. Liviu Andrieş a primit şi întăriri, înaintea turneului de la Târgu-Jiu. Este vorba despre trei jucătoare care au activat deja în Liga Florilor: Francesca Argyelan, Anna Ivanenko şi Diana Șamanț.

Comment here