Ultima Ora

10:18 Pleacă Toader Pasti din PSD? ”PSD Târgu-Jiu, dintr-o organizație etalon, a ajuns o rușine!”

Cristian Toader Pasti ar urma să plece din PSD, după alegerile locale. Jienii.ro publică discuții interne, care arată tensiuni în cadrul organizației municipale a partidului.

”Cristian Toader Pasti: Bună ziua, dragi colegi! Pentru că am avut timp destul să cumpănesc, am luat câteva decizii pe care vreau să le știți. Vreau să fiu pe lista vieții, și nu este ușor, virusul este imprevizibil și periculos. Am hotărât să mă retrag din politică, după alegerile locale.

PSD Târgu Jiu, dintr-o organizație etalon, a ajuns o rușine. Să o întărești cu oameni de la partide muribunde și să-ți alungi membri tăi, doar pentru interese personale, este trist. Dacă nu veți câștiga alegerile, mulți dintre voi veți ajunge la groapa de gunoi a istoriei. PSD va intra într-o lungă opoziție. Vă mulțumesc pentru 17 ani de colaborare!

Pentru că sunt un om credincios, vreau să am conștiința curată. Am atras atenția în interior. Vă rog să mă scoateți din toate grupurile, nu vreau să vă divulg secretele. Apropos, Aurel, eu nu împroșc partidul, nu sunt mulțumit de ce faci tu. După alegeri, te-am susținut, mare greșeală. Ai îndepărtat oameni care te-au susținut, Adi, Alin Poenaru, Alin Rădulescu, eu, Mihai, etc, doar ca să-ți satisfaci tu interesele. Te-am sunat pe tine, pe Ciprian, pe Weber. Lista vieții și a morții o face Dumnezeu, lista politică, tu. După alegeri plec din PSD și funcțiile deținute.

Ieri, am fost ofertat să candidez ca primar, iar două partide mi-au propus locul doi. I-am refuzat. Lista făcută de tine este cea mai proastă după revoluție, ai scos 5 oameni, probabil pentru că nu am votat cum ai vrut tu, și ai adus numai valori. Când va apare lista, va fi desființată. Tu mi-ai zis că Weber a dat ordin, Ciprian a zis că el a avut 3 locuri, Weber că nu se bagă la municipiu, toată răspunderea o aveți voi” este mesajul transmis de Cristian Toader Pasti, conform jienii.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here