Ultima Ora

10:18 Familie din Obreja, condamnată pentru trafic de droguri

Trei bărbați și o femeie, din cartierul Obreja din Târgu Jiu, au fost condamnați definitiv într-un dosar de trafic de droguri. Curtea de Apel Craiova a respins, luni seară, apelurile formulate la sentința pronunțată, la începutul anului, de Tribunalul Gorj și, ca urmare, verdictul a rămas definitiv.

Nicolae Bobu, zis „Elvis”, a fost găsit vinovat pentru nu mai puțin de 161 de tranzacții cu canabis, făcute în special în cursul anului trecut. A primit, însă, o condamnare și pentru că s-a urcat de mai multe ori la volanul mașinilor sale, fără să dețină permis de conducere. Descoperirea a fost făcută în timpul filajelor făcute de ofițerii antidrog. Bobu a primit o pedeapsă de 3 ani și 8 luni, care este cu executare. Bărbatul se află în spatele gratiilor, unde a ajuns încă din august anul trecut, când a fost prins în flagrant vânzând canabis unui agent sub acoperire. La vremea respectivă, au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite cantități de droguri, ce urmau să fie vândute în special în Târgu Jiu.

Sentința de condamnare la 3 ani și 8 luni închisoare a fost dată după ce inculpatul și-a recunoscut faptele, la fel procedând și ceilalți complici ai săi. Soția, Corina Pavel, precum și băieții acestuia, Codruț și Cătălin Bobu, au primit condamnări de câte 2 ani de închisoare cu suspendare. Executarea pedepselor a fost înlocuită cu un termen de supraveghere de 4 ani, timp în care traficanții trebuie să își justifice sursele de venit, dar și să anunțe autoritățile cu privire la plecările de acasă mai mari de 5 zile. De asemenea, fiecare dintre cei trei are de executat și câte 100 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Primăriei Târgu Jiu. Judecătorii au mai dispus confiscarea de la inculpați a drogurilor găsite cu ocazia perchezițiilor, a unor sume de bani, precum și a telefoanelor mobile folosite în discuțiile cu cumpărătorii de canabis.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here