Ultima Ora

10:17 Trupul Claudiei Oncica, adus în țară. Cine se implică

Remus Săpun, administratorul firmei Rem Funerare, a intervenit pentru a repatria trupul neînsuflețit al Claudiei Oncica, femeia de 42 de ani, care a murit în Spania. Conform sabotorii. ro, afaceristul a fost sensibilizat de apelurile făcute de tinerii din Târgu-Jiu crescuți la orfelinat, ca și Claudia. Aceștia au strâns o parte din suma necesară repatrierii trupului.

„Astăzi s-au finalizat actele pentru repatrierea Claudiei Oncica. Sperăm ca cel târziu miercuri mașina să plece din Spania spre România! O să revin cu mai multe detalii privind înmormântarea și priveghiul zilele următoare!”, se arată pe pagina de socializare a Rem Funerare.

Inițial, în presă a apărut informația că femeia ar fi fost omorâtă de un cetățean albanez, dar s-a dovedit că a suferit un accident vascular. Claudia Oncica era plecată de mai bine de un an în Spania, acolo unde locuia într-un apartament cu iubitul ei. El a fost și cel care a găsit-o agonizând în locuință și a anunțat autoritățile, sperând că va reuși să o salveze.

Comment here