Ultima Ora

10:17 Cazul elevului agresat de colegi. Dosar penal pentru lovire sau alte violențe

Polițiștii s-au deplasat, miercuri, la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, acolo unde un elev de clasa a IV-a a fost agresat de colegi în pauza dintre ore. Deși părinții au refuzat să depună plângere, IPJ Gorj anunță că a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

”La data de 26 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate împreună cu ofițeri din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ca urmare a unui material postat pe o rețeaua de socializare, la data de 25 mai a.c., privind o agresiune petrecută la o unitate de învățământ din municipiu, s-au deplasat la respectiva școală, unde, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că în data de 25 mai a.c., în pauza dintre ore, trei elevi au împins ușa de acces într-o sală de cursuri, prinzând între ușă și tocul acesteia brațul drept al unui alt elev.

Părinții persoanei vătămate au declarat că nu formulează plângere penală și nu au fost de acord ca minorul să fie examinat medico-legal. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La verificări au participat și reprezentanți ai DGASPC și ISJ Gorj” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here