Ultima Ora

10:17 Campionat național de sprint urban și Cupa Polovragi la sportul orientare în alergare

În perioada 10-12 mai 2024, comuna Polovragi va fi gazda Campionatului Național pe echipe, a Etapei a III-a a Campionatului Național de sprint urban, precum și a primei ediții a Cupei Polovragi la sportul Orientare în alergare. Evenimentul este organizat de Federația Română de Orientare în parteneriat cu Primăria Comunei Polovragi, anunță primarul Gheorghe Epure

Vor participa sportivi legitimați la cluburile de orientare din toată țara, afiliate Federației Române de Orientare. Pentru Campionatele Naționale, categoriile de vârstă sunt cuprinse între 12 si 85 de ani.

Pe lângă aceste campionate, se organizează trasee și pentru sportivi nelegitimați, începători în acest sport, copii împreună cu părinții sau familia, fără limită de vârstă. Pentru promovarea sportului în mediul rural, au fost invitați și elevi ai școlilor din comunele învecinate.

Etapa de sâmbătă, 11 mai 2024, va fi premiată cu „Cupa Polovragi”. Informații suplimentare despre competiție pot fi găsite pe site-ul orienteering.ro și www.fro.ro.