Ultima Ora

10:17 Agresată de concubinul gelos

O femeie, de 35 de ani, din comuna Stejari a sunat la poliție pentru a-și reclama concubinul, de 46 de ani, care ar fi agresat-o, în timpul unei crize de gelozie. Polițiștii au deschis dosar penal pentru violență domestică.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în dimineața zilei de miercuri, în timp ce apelanta, împreună cu concubinul și mai multe persoane, se aflau la muncă, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, pe fondul geloziei. Apelanta nu prezenta urme vizibile de violență și a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i-a fost dispus ca, pe o perioadă de 5 zile, să respecte măsurile impuse de polițiști și să nu se apropie de concubina sa. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here