Ultima Ora

10:16 Vânt puternic pe Transalpina. VIDEO

Vânt puternic pe Transalpina și temperaturi de 4 grade Celsius în această dimineață. Este prima zi foarte rece la munte.

De altfel, meteorologii au avertizat că, de astăzi, vremea se răcorește în toate zonele țării. A fost emisă o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabilă în județele Caraș-Severin și Hunedoara până la ora 14.00. Meteorologii susțin că se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze care vor depăși la rafală 90 km/h.

Miercuri, răcorirea vremii va afecta toate zonele. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 grade Celsius în depresiuni și cel mult 29 de grade în Lunca Dunării. Va ploua slab pe suprafețe restrânse din sud, centru și est, iar vântul va sufla cu putere pe creste, în zonele sud-vestice, nord-estice, estice și centrale. În București, vor fi până la 27 de grade Celsius, temperatură potrivită acestei date. Atmosfera va fi similară și joi, doar că se va răci semnificativ. Vineri și sâmbătă, soarele va fi prezent cât e ziua de lungă, dar temperaturile vor rămâne scăzute.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here