Ultima Ora

10:16 Motreni, buni de plată după ce au bătut o polițistă

Trei persoane din Motru au fost condamnate la amenzi penale după ce au agresat o polițistă, în urmă cu mai bine de doi ani.

Cei trei sunt membri ai unei singure familii pe care, la momentul respectiv, vecinii i-au reclamat că ascultau muzică prea tare. Polițista care a preluat apelul, Elena Anișoara Nițoi, a venit însoțită de doi elevi ai școlii de poliție de la Câmpina, cu care se afla în patrulare prin oraș. Toți trei au fost luați la bătaie când le-au cerut membrilor familiei Pruteanu să dea muzica mai încet pentru că îi deranjează pe ceilalți locatari din bloc. Polițista a fost chiar și mușcată de mână, iar după acest incident cei trei agresori au fost reținuți câte 24 de ore.

În vară, Judecătoria Motru i-a condamnat pe inculpați la câte 3000 de lei amendă penală fiecare, din care a fost scăzută suma de 10 lei, contravaloarea unei zile amendă. Verdictul a fost confirmat, vinerea trecută, de Curtea de Apel Craiova, polițista agresată neconstituindu-se parte civilă pentru a primi eventuale despăgubiri.

Comment here