Ultima Ora

10:16 Handbalistele CSM Târgu-Jiu s-au reunit miercuri, 1 iulie

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 1 iulie, în vederea începerii pregătirii pentru sezonul 2020-2021, anunță site-ul oficial al clubului.

11 jucătoare, care au activat și sezonul trecut, s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Andreea Rotaru, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză și Cristina Georgiana Predoi. La reunire a fost prezentă și noua achiziție a CSM-ului, Sara Abed. Evoluează pe postul de portar și vine de la HC Zalău.

La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată, în continuare, de Liviu Andrieș, iar din acest sezon a fost cooptat ca antrenor secund, Andrei Enache. Pe lângă cei doi antrenori ai echipei, la reunire a participat și șeful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, dar și directorul clubului, Robert Bălăeț, care le-au transmis câteva mesaje fetelor cu privire la obiectivele clubului pentru viitorul sezon.

La prima întâlnire, înainte de reluarea pregătirilor, atât jucătoarele cât și staff-ul clubului au respectat regulile impuse de actuala situație sanitară. Handbalistele și antrenorii au purtat masca de protecție. În plus, au fost respectate și măsurile de distanțare fizică. Handbalistele încep antrenamentele, de astăzi. Vor face pregătire fizică, pentru reacomodare la efort, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here