Ultima Ora

10:16 Amenzi usturătoare după cheful la care a participat Giurcău

Polițiștii s-au autosesizat, duminică, în urma chefului care a avut loc în comuna Runcu și anunță că au aplicat amenzi de 22.500 de lei pentru participanți și 5000 de lei pentru organizatori.

Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Mădălin Giurcău, a participat, sâmbătă seara, în plină pandemie, alături de mai mulți oameni de afaceri din Gorj și Dolj, la o petrecere care a avut loc la o cunoscută pensiune din comuna Runcu. Au sărbătorit ziua de naștere a unui afacerist craiovean, ignorând restricțiile impuse de pandemia COVID-19.

”La data de 25 octombrie a.c., polițiști în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu s-au sesizat despre faptul că în urmă cu o zi, la o pensiune de pe raza comunei Runcu, a avut loc un eveniment privat, la care au participat aproximativ 18 persoane. Urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea a 9 persoane care au fost sancționate conform Legii 55/ 2020 cu sancțiuni în valoare totală de 22.500 lei, iar față de organizator s-a luat măsura sancționării contravenționale cu suma de 5.000 lei, conform aceleiași legi. Se continuă verificările în vederea identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale față de aceștia” a transmis Poliția Gorj.

Comments (1)

  1. Rog Poliția Romana sa se sesize și cu privire la prezenta unui funcționar al Statului alaturi de oameni de afaceri . Banuiesc că activează chiar în domenii de activitate verificate de cei de la Protecția consumatorilor.
    Un funcționar al statului din aparatul central ar trebui sa fie integru nu doar fizic ci si moral, profesional.
    Acolo exista cumetrii ușor de probat între funcționat și oamenii de afaceri.

Comment here