Ultima Ora

10:15 Zorlescu(AUR): Incompetență și ignoranță din partea Consiliului Județean!

La un an de la cutremurele care au afectat Gorjul, ”comunitatea încă suferă din cauza incompetenței și a ignoranței Consiliului Județean” spune, într-un comunicat de presă, Adrian Zorlescu, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Zorlescu acuză autoritățile de incompetență după ce clădiri importante, precum cea a Prefecturii Gorj, afectate de cutremure, au fost lăsate în paragină.

”Gorj, un an după cutremure: Incompetență și Ignoranță din partea Consiliului Județean! Un an a trecut de la cutremurele devastatoare din Gorj, iar comunitatea încă suferă din cauza incompetenței și ignoranței Consiliului Județean.

  • 1. Birocrație sufocantă și risipă de fonduri:

Autoritățile se îneacă în proceduri birocratice, ignorând nevoile urgente ale celor afectați de cutremure. Fondurile disponibile se pierd în hățișul birocratic, în timp ce clădirile istorice se degradează rapid.

  • 2. Priorități greșite:

Reabilitarea școlilor pare a fi o prioritate, dar doar pentru că acolo se organizează secții de votare. Voturile contează mai mult pentru autorități decât siguranța și bunăstarea oamenilor!

  • 3. Neglijență și indiferență:

Sala Maură din Palatul Administrativ, un monument istoric, este lăsată în paragină. Praful se adună pe mobilă, iar porumbeii își fac cuiburi în găurile din tavan. Oare nu este o rușine pentru autorități să ignore un asemenea patrimoniu?

  • 4. Promisiuni neonorate:

Autoritățile județene vorbesc despre speranță pentru viitor, dar realitatea este că șantierele de reabilitare nu se vor deschide prea curând. Clădirile continuă să se deterioreze, punând în pericol siguranța cetățenilor.

  • 5. Alte comunități neglijate:

Situația se repetă și în alte localități din Gorj. Clădirile cu pereți fisurați și tavane căzute așteaptă consolidarea, dar birocrația blochează orice progres.

Este timpul să ne ridicăm împotriva acestui dezastru gestionat de Consiliul Județean din Gorj! Trebuie să cerem transparență, responsabilitate și acțiune imediată pentru protejarea siguranței și patrimoniului nostru!” spune Zorlescu.

Comment here