Ultima Ora

10:15 Noul operator de salubritate s-a angajat să cumpere 7 mașini noi

BCA VIO SERVICE S.R.L, noul operator de salubritate contractat de ADIS Gorj, a dat asigurări că va achiziționa 7 mașini noi, pe lângă cele pe care le deține, pentru a ridica gunoiul din cele 44 de localități din Gorj pe care le deservește.

„Și-au luat angajamentul că vor achiziționa mașini noi pentru județul Gorj, Trei au fost achiziționate și urmează ca alte patru să fie cumpărate în perioada următoare“, a declarat Luis Popa, directorul executiv al ADIS Gorj, la un post local de televiziune.

Mai mulți primari din județ și-au exprimat, în această săptămână, nemulțumirea față de modul în care noua firmă, care a venit în locul Supercom, prestează activitatea de salubritate. Ion Stamatoiu, edilul PSD al comunei Scoarța, a declarat că operatorul ar fi trimis în localitate o singură mașină, care n-a făcut față cerințelor. Alți primari s-au plâns că deșeurile au rămas neridicate.

Societatea BCA VIO SERVICE S.R.L asigură, de pe data de 14 iunie, serviciul de colectare, transport și depozitare a deșeurilor în mai bine de jumătate din localitățile județului.

Comment here