Ultima Ora

10:14 Deputat: Specialiștii din CE Oltenia au rămas iarăși pe margine

Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, observă că selectarea noilor supraveghetori de la Complexul Energetic Oltenia s-a făcut ”fix după carnetul de partid”, funcțiile fiind împărțite între PNL și PSD.

Procedura de recrutare și selecție de candidați pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor în Consiliul de Supraveghere (CS) al Complexului Energetic Oltenia, derulată de Ministerul Energiei și firma de recrutare Pluri Consultants România SRL, a început în toamna anului trecut și a fost finalizată în această primăvară. În noul CS, care-și începe activitatea pe 21 august, vor rămâne Alexandru Marcoci, Mădălin Eftenoiu și Adrian Marinescu, plus reprezentantul Fondului Proprietatea, Mădălin Georgescu. Părăsesc structura de conducere a CEO Alexandru Zaharia și Șerban Predescu și intră Vladimir Tanasiev, Luminița Popescu și Pavel-Casian Nițulescu.

”3 PNL, 3 PSD aceasta este noua structură a conducerii CE Oltenia. O firmă trebuia să selecteze specialiști. A naibii “selecție” au făcut încât i-au selectat fix după carnetul de partid: 3 PSD, 3 PNL. Specialiștii din CE Oltenia au rămas iarăși pe margine. E clar: pe compania asta au decis să tragă până la moartea ei, pe care tot ei, astfel, o grăbesc” spune Miruță pe pagina de socializare.

Comment here