Ultima Ora

10:14 Adrian Streinu Cercel s-a VACCINAT anticoronavirus. “Vaccinul este SUPERB”

Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă.

“Este extraordinar vaccinul. Nu a durut deloc. Fetele au mână ușoară, sunt de la noi din Institut. Vreau să le mulțumesc că au făcut treabă minunată în pandemie. Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA. Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea”, a decarat Streinu Cercel.

Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă la Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș” , membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2 este prima persoană din România vccinată anti-COVID.

“Cred că a fost cea mai mare emoție. Am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din țară. Eu am primit primul pacient. Nici nu știam cu ce ne confruntăm, ne așteptam la ce e mai rău, dar încercăm să ne obișnuim. Suntem și mai afectați cu pierderea pacienților. Nu s-a întâmplat în toți acești ani să avem un raport așa mare de decese. Nu am știu cum să reacționez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă. Nu a durut absolut deloc. Este cel mai nedureros vaccin făcut până acum. Românilor le transmit să deschidă bine ochii și să vină să se vaccineze. Simt și sper să fie sfârșitul acestei pandemii”, a declarat asistenta.

Comment here