Ultima Ora

10:13 Hoară(USR): Spectacol ieftin, jalnic și jenant făcut de niște măscărici!

Marius Hoară, candidatul Uniunii Salvați România la președinția Consiliului Județean Gorj, critică alianța făcută la București de liderul Pro România, Victor Ponta, cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Pro România, partid condus de Victor Ponta şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat, duminică, constituirea Alianţei București 2020 în perspectiva alegerilor locale. Deși nu au încă un candidat pentru primăria Capitalei, cei doi sunt deciși să facă echipă.

„Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (…) Ceea ce încerc, împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” a afirmat Victor Ponta.

”Păi în 2012 nu Victor Ponta – lider al “ciumei roșii” și Crin Antonescu – lider la “ciuma galbenă” au înființat USL și au câștigat alegerile? Ăștia sunt bărbații politici ai zilelor noastre? Asta este politica de astăzi? Spectacol ieftin, jalnic și jenant făcut de niște măscărici, care au avut chiar țara pe mână la un moment dat!” a reacționat Marius Hoară, candidatul USR la șefia CJ Gorj, pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here