Ultima Ora

10:13 Dosarul mitei de la PSD Arad. Mihai Fifor, audiat la DNA Timişoara

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor a ajuns, vineri dimineaţa, la DNA Timişoara, anunţând că a fost citat în calitate de martor în dosarul mitei de la PSD Arad.

„Sunt invitat în calitate de martor. Ne daţi voie? O să facem declaraţii la ieşire”, a spus Mihai Fifor, la intrarea în sediul DNA Timişoara.

În acest dosar, în care sunt cercetaţi şi trei parlamentari PSD, au fost reţinute iniţial opt persoane, printre care şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii DNA îl acuză pe şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara de 9 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, 5 infracţiuni de luare de mită, 5 de abuz în serviciu şi de complicitate la folosirea influenţei sau autorităţii. În dosar sunt cercetaţi şi alţi angajaţi ai DRDP Timişoara dar şi doi deputaţi PSD, Dorel Căprar şi Florin Tripa, precum şi senatorul PSD, Ioan Narcis Chisăliţă. Tot în acest dosar, fosta şefă a ISJ Arad este cercetată pentru abuz în serviciu, după ce ar fi dispus „din considerente politice şi cu încălcarea Legii educaţiei naţionale, eliberarea din funcţie a unui inspector şcolar pentru criticile aduse partidului”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here