Sportive

UCB Târgu Jiu – CSU Politehnica Timișoara, duminică, ora 18.00, Sala Sporturilor

Echipa masculină de handbal a Universității „Constantin Brâncuși” vizează cea de-a treia victorie consecutivă, din actualul sezon al Diviziei A, seria D. Gorjenii întâlnesc duminică, 13 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, CSU Politehnica Timișoara. Intrarea este LIBERĂ.

Echipa antrenată de Adrian Gorun va încerca să obțină victoria. Nu va fi, însă, o partidă ușoară. Trebuie să treacă de echipa satelit a formației de primă ligă, Poli Timișoara. Gorjenii se află însă într-o formă bună, reușind să câștige precedentele două runde din campionat, cu CNOPJ Timișoara(29-20) și Unirea Sânnicolau Mare(22-19).

„CSU Politehnica Timișoara este echipa a-II-a a formației de prima ligă, cu jucători tineri, care fac antrenamente și chiar pot juca pentru formația care activează în Liga Națională. Chiar și în aceste condiții, cred că UCB are un un lot mai valoros decât echipa timișoreană. Noi trebuie să confirmăm forma bună prin care trecem. Prin victoria de la Sânnicolau Mare am demonstrat că avem jucători de calitate, iar echipa noastră va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon competițional.  Tot lotul este valid, avem un moral bun și țintim a treia victorie din acest sezon”, a declarat directorul sportiv al grupării gorjene, Robert Sakizlian.

După patru etape disputate, UCB este pe locul trei în clasament, cu 6 puncte, în timp ce adversara de pe pe Bega, CSU Poli Timișoara, este pe locul 6, cu un singur punct după trei meciuri disputate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here