Ultima Ora

10:12 Tânără de 17 ani, dosar penal după ce a condus un ATV fără permis

O tânără de 17 ani din Drobeta Turnu-Severin, aflată la Rânca, s-a ales cu dosar penal, luni, după ce a condus un ATV fără permis.

”La data de 25 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic o tânără de 17 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un ATV, pe DN 67 C ZTM – Rânca, iar cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că ATV-ul i-ar fi fost încredințat, spre a fi condus, de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține acest drept” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here