Ultima Ora

10:12 Femeie din Motru, bătută de concubin în fața blocului

O femeie, de 34 de ani, din Motru a fost bătută de concubin, joi, în apropierea blocului în care locuiește, fiind transportată ulterior la spital. Individul s-a ales cu dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore.

”La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, din localitate, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, de 34 de ani, din Motru, în apropierea blocului unde aceasta locuiește. Victima a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Polițiștii au dispus emiterea unui ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, prin care acesta a fost obligat să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de concubina sa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență domestică, fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Vineri, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here