Ultima Ora

10:12 Bombă ecologică la 10 metri de sediul CE Oltenia

Este bombă ecologică la 10 metri de sediul Complexul Energetic Oltenia, semnalează pe pagina de socializare, fostul vicepreședinte liberal Puiu Diaconescu, referindu-se la șantierul Palatului Muncii, abandonat de 17 ani.

”Suntem în Târgu-Jiu, lângă spitalul de la Pasarelă, la zece metri de Complexul Energetic Oltenia. Așa arată zona unde, de zeci de ani, a fost abandonată construcția unei instituții. Focar de îmbolnăvire pentru târgujieni. La câteva sute de metri se află sediul GĂRZII DE MEDIU. Oare atât de mare a ajuns sfidarea populației încât nu îi mai interesează decât de propriile lor interese? Rog sesizarea organelor competente. Aceste ,,bombe” ecologice sunt atentate la viața și sănătatea noastră” a scris Puiu Diaconescu pe Facebook.

Construcția la Palatul Muncii a început de pe vremea lui Nicolae Mischie, dar a fost sistată după ce fosta Companie Naţională a Lignitului Oltenia turnase deja fundaţia. De atunci, nu s-a mai lucrat nimic din cauza problemei apărute privind terenul pe care s-a început lucrarea.

Comment here